Tuesday, December 14, 2010

PUPPY LOVE

ok..skrg ni nak tls pasal member ak plak..die ni dikenali sebagai Mr Z (bukan nama sebenar), ak dah kenal lama dah die ni sejak drpd sek rendah lg..die terkenal krn berjaya memikat adik agkt yakin (bukan nama sbnr),walaupon dikongkong skrg ni tp x pela asalkan die bahagia..smue org tertanya-tanya mcm mana la die ni bole berjaya tekel awek2 kat sek dl mungkin sbb die ade self confidence yg tinggi kot..sbb tu die msk nasyid kot dl,siap jd tekong lg,haa..jgn maen2..walaupon ade bibir yg muncung,die bole menyanyikan lagu nasyid tanpa menyedut microphone..haha..mungkin nasyid merupakan salah 1 kelebihan yg pmpuan ske kat die ni..nak dijadikan 1 crite, salah seorg drpd bekas awek die terbukak crite psl diorg di sebuah laman web hiburan..x de sorg pon yg tau diorg ni pnh kapel,pandai Mr Z menyimpan rahsia..bekas die ni crite la camne Mr Z penah ayat minah ni dl..rupenye2 senang sje taktik die ni,zaman2 dl hantar2 surat kan?die ni laen sket,die anta bedak skali dlm surat 2,mungkin sbb awek die ni ske membau badan Mr Z..haha..lg 1 cara ialah dengan menghantar CD pembakar semangat,bkn cd yg bkn2 2 ye..ni CD perhiasan yg tertulis from: MR.Z    ucapan: Z SENTIASA RINDU A. I LOVE U SO MUCH!!! haha..kantoi plak copy paste..romaktik gila Mr Z ni,bg benda yg laen drpd kebiasaan kat bekas dia ni..walaupon mereka dah break up tp masih ade persamaan dalam diri mereka ni,mungkin jodoh masih ada kot..hehe..inilah persamaan tersebut:






                                                                           KINI




DULU



ensem kan Mr Z?berat skrg mencecah berat bagasi zmn sek dl..haha..di hati ini hanya tuhan yg tahu,di hati ini ak rindu padamu,di sanubari ku nantikan hadirmu,hanyalah kau gadis pilihanku(lagu nasyid yg sering dinyanyikan oleh Mr Z)

5 comments:

loki said...

hahhaha nice la ni! komen ni kalau buat pop out lagi nice, tukar kat setting.

paahbaek said...

hahaha,ptut tnya mcm mna nak upload pic dri paint tdi.
apakah la ang ni.
kenai sangat dah sapa MrZ tu haa..
raja like!

akustik maxwave said...

hahahahahahahaha..bodo gle..weyh,follow aku

Iz iwan said...

hahahahaha raja like ni loki laa...haha..
ak ank buah dia ja..

::CIK LYNN:: said...

hahahaha....nice2!!!