Tuesday, December 14, 2010

idaman

hello semua
first post ak pasal idaman.
byk benda ak nak tls ni.
nnt 2nd post ak tls pasal member ak plak.
name die Mr Z (bukan name sebenar) tajuk die cinta monyet!haha.mesti semua nak tertarik ngan tajuk ni


Ak sangat2 berminat dengan 3 benda skrg ni.
tapi masalahnye budget ak ckp utk beli 1 je drpd benda2 ni.
i2pon kene tunggu duet scholar bulan feb nnt+hutang member+duet drpd maori department sbb ak dpt A+ tuk subjek ni+duet bond refund drpd flat yg ak dok thn ni.
total smue skali mmg la byk tp ak nak simpan sket buat jalan2 kat nz nnt..haha

ni lah 3 benda yg ak idam-idamkan:







kan best kalau bole dapat semua yg kita nak.

5 comments:

loki said...

1stttttttttttt!!!!!!!!!!!

acai said...

yeah..terbaek la loki

busted_hawk said...

padiah..ps3 la cai..

cimixation said...

hidup ps3!!!!

acai said...

ps3 mahal sgt ler,xbox punye controller best ag..haha