Tuesday, January 4, 2011

Berkembang atau tak??

Ok
mawi lps bace ni mesti kutok ak 
tp tak pe
ak nak tau gak psl benda ni
ak nak minx pandangan paen
nape org ckp kapel ngan dak sek x berkembang?
ak pon rse cam2
tp bile ditanye knape
ak x bole jwb
ade seorg kwn ni die ckp mane ade
sbb dl bknnye bersembang pon ngan perempuan
so mcm br kenal la
kalau blaja uni pon
x berkembang gak
dah ari2 jmpe
klu keje pon same

berkembang tu sebenarnye mcm mane?



12 comments:

loki said...

tah la aku pun xpasti. tp kalau aku, aku cari orang yg aku betul2 kenal hati budi dia. lagi lama kenal lagi bagus.tau la perangai dia ni macamana dulu. hahaha mana tau kat universiti pura2 baik, masa kat sekolah dulu lesbian ke kan? hahaha

paahbaek said...

aku sependapat ngn paen.
x berkembang..maybe berkembang dri konsep pergaulan la kot.:P
ntah la..sng cita no komen.

Una Ulala said...

ak sokong loki. tp jgn la cpt tuduh org lesbian pulak. haha. maybe ko kena cari yg kenal hati budi ko. xkesahlah die same skolah or even kawan kat uni pon. yg penting. die know u inside out.ok. gudluck !

FaraSyeera said...

@ paah: aku tak sokong dua2 lah! hahaha.ats pagar....! =____='
tgk situation jgklah. tak boleh nk komen byk.

@ una: sokong !!!

Iz iwan said...

bg aku xpenting pon berkembang ke x....hahaha sbb yg penting mentaliti masa cinta monyet n cinta kat u nie dah lain..even kite kapel ngn satu skolah o x...x jd masalah asalkan kite jgnla kapel ngn sepupu ke..adik sepupu sepapat ke..cmtu memngla x berkembang....yg penting,ko kenal n faham hati budi...n saling menerima kekurangn diri seadanya... okeyla..ni pndngn aku jela yer acai..hehe YOSH!!

♠N[u]@r™ said...

salah acai
berkembang yang dimaksudkan tu
kalau couple skrang
nnti kena potong rambut
so rambut dah tak le nk kembang
so kalau dah couple, awek suruh potong
so dah tak kembang di situ ye
tapi kalau dilihat kepada izul
lain pulak yang kembang nye
sebab dia sudah happy bercouple n dia tak perlu risau mencari awek dah
so dia tak kisah untuk melantak sepuas hati yg mengakibatkan perut nye mengembang setiap hari
faham tak disitu acai

Iz iwan said...

hahahaha babi lu atan.....off topic dah ni!

Mawi said...

ape kisahkan kembang ke x..
asalkan pasangan paham kite dah la..
kapel bukan nak bekembang..
sb nak kawen n hidop hepi..
nak bekembang sangat??
kapel ngan keling la..
baru interracial..
ebony skit..

loki said...

HAHAHHAAHHAHAHAHAH MAWI HANG MMG OSEM!!!!!!!!!!

♠N[u]@r™ said...

hahahaha
betul
ape la acai
buat lagi pelik2

Ah Pem said...

aku sokong atan komen pasal iz iwan

Iz iwan said...

pem ,jgn smpai aku keluar dalil kang.